Pergi berhari raya..... | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 6 Oktober 2010

0
Komen

Pergi berhari raya.....

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 6 Oktober 2010@3:51 PTG | Filed under
**salam.....**
ni dah tibe minggu t'akhirnye syawal.....hi..hi..hi..sedihnye...
maklum le lps ni dah xde lg nak g rmh yg buat open house...
sempena bulan raya ni aku entry le pic. kite pg berhari raya hari 2......
x entry dulu coz ni baru ade k'sempatan nak pdh gmbr ni......
ni le antara rumah sedara hubby dan kwn2 yg sempat pergi beraya....
layan le...

rumah kak Ila,Melaka

Adik ipar....

ni rumah Nek Karim...Melaka

gambar beramai-ramai...kenangan...

ni pulak rumah adik ipar...ndak Ijan..

ni rumah Pn Hani...member opis...tgk le sapa 2...


si Kakak ngan abg...

Anuar dan Abg Mat....Rmh Pn Hani...Putrajaya.

Meq & Sham...juge membernye...

kat rumah Kak ina dan Helmi Hulu Langat....

kiri skli , kak Ina dan knan Jie brsama hubby masing2

ni pulak beraya rumah En AB Halim,Putrajaya...

Ijat pun ade dtg same kat Putrajaya b'sama
Ayah Chik,ibu Chik dan nenek
duduk smlm aje kat rmh kite...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink