Salam Ramadhan | ! My Lovely Family Blog !



Rabu, 11 Ogos 2010

0
Komen

Salam Ramadhan

By Nazayiena Ayiena | Rabu, 11 Ogos 2010@2:20 PTG | Filed under
salam semue.....

Hai lamanya aku dah tak update blog kesayanganku ini....bukannye ape...
masa adalah amat2 x mengizinkanku utk berbuat demikian.....

Sempena kedtgnn bln ramadhan al-mubarak ni aku ambik kesemptn utk ucapkan
selamat menjalani ibadah puasa pd semue....
aku syukur alhamdulillah puasa thn lps sempat hbs byr.....xle byr last minit.....
macam thn sblmnye....

skrg ni aku thg busy btl2 kat opis.....bukan main2.....ni nak buat keje semasa...dah 2
cover org yg buat banci pulak....pas 2 keje rebase ni dah nak start.....baru tau....he4...

Hr. ni nak bukak puasa ni xde idea lg nak mkn...tp yg pasti pas blk keje ni nah gi
Bazaar ramadhan kat Presint 2 2.Tadi si kakak dah oder chiken chop,si Najmi oder
john dan nasi ayam.....mintak2 le ade semuenye jual kat sana nanti.....

ok le cukup dah ni .....aku nak sambung buat keje lg...nanti x siap bos ckp
dia nak baling kite kat tingkap....larat ke dia nak agkt kite ni...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT 2013 ALL RIGHT RESERVED BY My Lovely Family Blog wink